Aanleg padelbanen officieel van start gegaan

02 april 2024

Beste leden van de HTV,

Afgelopen dinsdag (2 april 2024) is HTV officieel van start gegaan met de aanleg van 2 padelbanen. "Het hele traject heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is ons gelukt.". Aldus een trotse voorzitter Marco van Elzakker.

Als de bouw volgens planning verloopt, dan zijn de padelbanen in de zomer van dit jaar speelklaar en is iedereen van harte welkom om deze uit te komen testen. Naast padelbanen wordt in overleg met de gemeente Bergen op Zoom ook een geluidswerende muur geplaatst zodat de omgeving geen geluidshinder gaat ondervinden.

Marco van Elzakker: "De komst van padelbanen maakt ons als vereniging nog toekomstbestendiger en kunnen we naast tennis ook het razend populaire padel aanbieden.". Van Elzakker vervolgt: "Ook langs deze weg wil ik iedereen, in bijzonder de buurt en de padel werkgroep, hartelijk danken voor het mede mogelijk maken van deze langgekoesterde wens.".

Volg de HTV website en de HTV Facebook en Instagram accounts om op de hoogte te blijven rondom de uitbreiding van ons sportpark met padelbanen.

Hopelijk tot dan op een van onze schitterende padelbanen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582