Wij zijn op zoek naar jou!

09 april 2024

Beste leden van de HTV,

Wellicht hebben jullie het al vernomen, maar HTV is officieel van start gegaan met de aanleg van twee padelbanen. Het hele traject heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar het is gelukt. Neemt niet weg dat er nog veel werk te verzetten is voordat wij de padelbanen in gebruik kunnen gaan nemen.

Speciaal voor de komst van padel wil HTV een team samenstellen om op projectbasis diverse activiteiten te verrichten. Wij zijn op zoek naar leden die bijvoorbeeld de opening van de padelbanen willen organiseren, content willen maken voor onze website en social media kanalen, maar ook print materialen willen opmaken zoals posters, flyers, leaflets enz.

Kortom, heb jij ervaring met bovenstaande activiteiten? Ben je daarnaast ook ondernemend, een aanpakker, creatief, enthousiast en wil je samen met andere leden padel in Halsteren en omgeving op de kaart zetten, dan zijn wij op zoek naar jou! Enthousiast geworden? Meld je dan aan met een korte motivatie, binnen 7 dagen, bij Carmen Kaan - Halsterse Tennis Vereniging - via [email protected].

Als jullie nog vragen en/of opmerkingen mochten hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met Carmen Kaan.

Hopelijk tot snel. 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582