Competitie Najaar 2022

Met ingang van 2022 wordt het aantal speeldagen van de KNLTB Najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen.
De KNLTB Najaarscompetitie start begin September en loopt tot eind Oktober.

 
Inschrijven kan tot 1 juni.
Je schrijft je individueel in (als je in de zomer nog niet in een team was ingedeeld)
OF
de captain schrijft het hele competitie team in.
 
Voor de najaarscompetitie gelden dezelfde mogelijkheden als in de voorjaarscompetitie. Dus er kan op dinsdag ochtend, donderdag ochtend, donderdag avond(8/9 competitie), vrijdag ochtend, vrijdag avond, zaterdag en zondag ingeschreven worden.
 
Wijziging vrijdagavondcompetitie; er zal in het najaar weer elke week gespeeld gaan worden. Dit in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie die om de week gepland stond.
 
Voor onze nog niet zo geoefende leden:
Jullie vertegenwoordigen de grootste groep binnen de vereniging en binnen de tennisbond. Juist voor jullie heeft de KNLTB een zgn. 8&9 competitie gepland.
Op donderdag avonden speel je in een team van minimaal 3 personen.
Gezelligheid staat voorop. Iedereen speelt op zijn eigen niveau.
Resultaten hebben geen gevolgen voor je speelsterkte
Elk team speelt twee dubbels (dames en heren door elkaar). Dit zorgt voor veel flexibiliteit. Er is altijd wel een invaller te vinden mocht iemand uit het team niet kunnen
Voor deze competitie geldt Compact Spelen. Ingewikkeld verhaal maar het komt erop neer dat wedstrijden qua tijd beter gepland kunnen worden. De TC kan nader uitleggen wat dit inhoudt. 
 
Jeugdcompetitie
Het opgeven van jeugd voor competitie loopt volledig via onze trainer Martijn van den Berg. Hij zal tzt contact met jullie opnemen.
 
 
De spelregels voor inschrijven zijn dit jaar als volgt:
Als je je individueel inschrijft dan gaat de TC op zoek naar een team dat bij je past. Uiteraard houden we rekening met hoe de teams voorheen waren samengesteld en welke voorkeuren jullie opgeven qua gewenste teamgenoten.
De kosten zijn 70 Euro per team. Die kosten worden geïncasseerd bij de captain die het dan met de teamleden onderling verrekent
De captain van het team wordt door de TC aangewezen. Als jullie later een andere captain kiezen dan dit even doorgeven aan [email protected]
De technische commissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in team-samenstelling aan te brengen. Uiteraard gaat dat in overleg met de captain.
We volgen de te zijner tijd geldende corona regels.
 
Hoe schrijf je in;
Als je je als individu inschrijft dan met een email aan [email protected] waarin je vermeldt; je naam, je lidnummer en je speeldag voorkeur
Als je als captain je team inschrijft dan eveneens met een email aan [email protected] waarin je aangeeft; je naam en lidnummer,speeldag voorkeur en competitiesoort.
 
De KNLTB najaarscompetitie begint op 11 September.
Zie voor de verdere data het schema in de link.
 
Aanbod Najaarscompetitie 2022

Speeldata Najaarscompetitie 2022

Vragen? mail naar [email protected]
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 683 400

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582