Aanmelden extra regio training voor kinderen van 8 t/m 14 jaar

05 augustus 2019

Regiotraining Bergen op Zoom en omstreken.
De stichting Support 4 tennis zal i.s.m. de verenigingen uit Bergen op Zoom e.o. het komende seizoen, ‘19/’20 voor het vierde jaar regiotrainingen aanbieden.

Tijdens het huidige seizoen hebben 24 kinderen in de winter- en 18 in zomerperiode van de verschillende verenigingen deelgenomen.

Dit initiatief krijgt ondersteuning van de gemeente Bergen op Zoom middels een projectsubsidie.
De regiotraining is een aanvullende training naast de clubtraining (is voorwaarde) voor gemotiveerde kinderen met ontwikkelingsmogelijkheden van 8 t/m 14 jaar met als hoofddoel het “stimuleren tot het spelen van wedstrijdtennis”.
Voor wie?
Voor alle kinderen van de “Bergse” verenigingen, TV Lepelstraat, De Halsterse Tennis Vereniging, LTC de Zoom en Smash Bergen op Zoom.

Daarnaast zullen ook dit jaar de tennisverenigingen van de omliggende gemeenten de uitnodiging tot deelname ontvangen, denk hierbij o.a. aan de verenigingen uit Dinteloord, Steenbergen, Tholen, Huijbergen, Wouw en de Zuid-West hoek.
We denken dat een bredere deelname een stimulans zal zijn voor de deelnemende kinderen en de tennissport in zijn algemeen.

Om voor de selectietrainingen in aanmerking te komen kun je deelnemen aan het gratis
Regio Tennis Event op zondag 8 september tussen 10.00 uur tot 11.30 uur in Sportcentrum De Karmel, daar kunnen kinderen geselecteerd worden voor de regionale training.
Het event op 8 september zal worden ingevuld i.s.m. de clubtrainers, voor selectiecriteria zie de website van de stichting Support 4 Tennis.

Als je geselecteerd wordt kun je deelnemen aan de wekelijkse groepstrainingen van 1,5 uur gedurende het winterseizoen, deze zullen plaatsvinden op de maandagen in Sportcentrum “De Karmel”

De Ouderbijdrage voor 22 weken(winterperiode), training van 1,5 uur, 325 euro (subsidie is in dit bedrag verrekend).

Waarom meedoen aan de regiotraining?
Het is leuk om te trainen met kinderen van verschillende verenigingen die dezelfde “drive” hebben en ook het maximale uit zichzelf willen halen. De regiotrainingen zijn aanvullende trainingen, uitganspunt is deelname aan de clubtrainingen, op deze manier train je een keer extra en blijft ook de betrokkenheid met je eigen vereniging bestaan.

Het Regio Tennis Event op 8 september:
Het is natuurlijk de bedoeling met veel plezier “tennis te spelen”, daarnaast kunnen de trainers beoordelen wie in aanmerking zal komen voor de deelname aan de trainingen. Er zal o.a. gekeken worden naar spelplezier, motivatie en de vaardigheden die de kinderen al bezitten i.c.m. de te verwachten spelontwikkeling.

Opgave Regio Tennis Event voor 5 september 2019:
Deelname aan het event is kosteloos en kan middels opgave door de clubtrainers maar ook door jezelf op te geven (per mail, telefonisch bij Jan Willem of www.support4tennis.nl ). Na opgave ontvangt u(ouders) in de week voorafgaand aan het event op 5 september een uitnodiging met definitieve tijden.


Voor verdere informatie kunt u terecht op de website van Support 4 Tennis of contact opnemen met Jan Willem Baars 06-20631360, [email protected]

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 683 400

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren