HTV is op zoek naar nieuwe bestuursleden

25 mei 2024

Beste leden van de HTV,

Vanwege het aanstaande vertrek van Manon Huijgens - Jeugd Commissie - en Tjerk Claessens - Communicatie en PR Commissie - is de Halsterse Tennis Vereniging (HTV) dringend op zoek naar twee leden die het bestuursteam willen komen versterken. Bovendien is HTV ook nog op zoek naar een lid die verantwoordelijk is voor sponsoring binnen de vereniging.

Jeugd Commissie

Heb jij affiniteit met de jeugd? Ben je van mening dat de jeugd van HTV de toekomst is van onze mooie vereniging? Vind jij het leuk om onze jeugd te vertegenwoordigen in het bestuur van HTV, dan is deze functie wellicht iets voor jou? Je houdt je bezig met het beleid rondom de jeugd op onze club, hebt nauw contact met de trainers van onze jeugd. Bij alle activiteiten wordt je ondersteund door een jeugdcommissie, die jij vanzelfsprekend met plezier aanstuurt. 

Voor meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Manon Huijgens via [email protected].

Communicatie en PR Commissie

Word je enthousiast van het schrijven en delen van artikelen over de vereniging voor bijvoorbeeld onze leden, de HTV website of de KNLTB ClubApp? Of vind je het leuk om een artikel en/of video te maken en te posten op de social media kanalen van de HTV, dan is dit wellicht een functie voor jou? Daarnaast heb je ook projectmatige taken als het introduceren van de Zomer Challenge, het maken van presentaties, brochures of flyers.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Tjerk Claessens via sponsorcommissie@htvhalsteren.nl.

Sponsor Commissie

Ben jij een echte netwerker? Word je enthousiast van het binnenhalen van nieuwe sponsors? Of contact onderhouden met bestaande sponsors, dan is de Sponsor Commissie wellicht iets voor jou? Naast contact met bedrijven (sponsors) co├Ârdineer je bijvoorbeeld ook de Club van 50 en organiseer je de sponsor/vrijwillegersdag.

Heb je interesse of wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Tjerk Claessens via sponsorcommissie@htvhalsteren.nl.

Binnen het bestuur van HTV heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid, maar als bestuur denk je samen na over onder meer de toekomst van de vereniging. De komst van padel naar de Halsterse Tennis Vereniging is hier een mooi voorbeeld van, maar ook andere onderwerpen zoals onderhoudswerkzaamheden, toernooien, competities en dergelijke. 

Als je denkt dat een van bovenstaande functies iets voor jou is, dan kun je je aanmelden, met korte motivatie, bij Marco van Elzakker via [email protected].

Iets doen voor de HTV is vrij gemakkelijk en levert ook veel op. Een goed gevoel, een prachtig netwerk, kennis en ervaring en niet te vergeten een mooie vereniging.

Wij zien jullie reactie met veel belangstelling tegemoet.

Het bestuur

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582