Opening padelbanen op 13 juli! Kom je ook?

03 juni 2024

Beste leden van de HTV,

De aanleg van de padelbanen bij de Halsterse Tennis Vereniging (HTV) is in volle gang. Voor diegene die het niet allemaal hebben meegekregen. HTV is in september 2022 gestart met het onderzoeken of het mogelijk was om padelbanen op het tennispark te realiseren. Ruim anderhalf jaar later, na veel bloed, zweet en tranen, kunnen wij bijna de allereerste padelbal gaan slaan op onze spiksplinternieuwe banen.

Vanzelfsprekend willen wij dit heuglijke moment niet ongemerkt aan ons voorbij laten gaan en zullen we op zaterdag 13 juli (2024) om 16.00 uur de twee padelbanen officieel openen. De opening is extra bijzonder, want op deze dag start het allereerste padel toernooi van HTV. Het toernooi duurt een week en inschrijven is nog steeds mogelijk. Daarnaast organiseert HTV een spectaculaire demonstratiewedstrijd onder leiding van padeltalent Jesse Breeuwer (nummer 37 van de CUPRA KNLTB Padel Ranglijst), Jesse geeft ook, samen met Martijn van den Berg, een heuse padel clinic waar iedereen aan mee mag doen. Het aantal deelnemers aan deze clinic is wel beperkt, maximaal 32. Wees er dus snel bij. Aanmelden kan via [email protected]. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Op deze dag is er dus van alles te zien en te beleven. Iedereen (leden, niet-leden, sponsors, bedrijven etc.) is welkom op deze dag die ook nog eens geheel kosteloos is. Heb je tijdens de opening meegedaan aan de clinic, je bent enthousiast en nog geen lid, dan bestaat de mogelijkheid om de rest van het jaar (2024) lid te worden van de Halsterse Tennis Vereniging voor maar € 87,- en kun je zowel padellen als tennissen. Inschrijven kan via de website van de Halsterse Tennis Vereniging.

Wil je graag deelnemen aan het allereerste Matthijs Halsters Open Padel Toernooi van 13 tot en met 21 juli, dan kun je je aanmelden via toernooi.nl. De inschrijving sluit op 7 juli. Om aan dit toernooi deel te mogen nemen dien je lid te zijn van de KNLTB.

Wij hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op 13 juli aanstaande.

Heel graag tot dan.

Nieuwscategorieën


Reacties

Tjerk Claessens 05-06-2024 13:34

Hi Peter, de padel clinic vindt plaats na de opening. Hopelijk tot 13 juli.

Peter Tempelaar 04-06-2024 21:18

Hoe laat vindt de padel-clinic plaats op za. 13-07? Is dat na de opening van de padelbanen van 16:00u. of voorafgaand?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582