VAC en DAC

Inschrijven DAC

Het is weer mogelijk om je op te geven voor de Donderdag Avond Competitie (DAC)

De captain kan het hele team opgeven, maar als je geen team hebt kun je je ook individueel aanmelden, de VacDac commissie zal dan proberen om een geschikt team voor je te zoeken.

Geef je op voor 6 Oktober.

Voor verder inlichtingen download je het "Begeleidend schrijven DAC inschrijving 2019" en om je op te geven download je het "Inschrijf formulier DAC 2019" hieronder

Voor inlichtingen mail naar [email protected]l

 

Inschrijving VAC

Het is weer mogelijk om je op te geven voor de VAC.

We starten op 29 maart 2019 met de eerste wedstrijden en willen voor de SR Club Kampioenschappen weer klaar zijn.
Indien jullie alvast een reactie geven of jullie wel of niet mee doen zou dat voor ons al prettig zijn om met de voorbereiding verder te kunnen.
Gezien de drukte op de kalender en de KNLTB competitie op vrijdag met 5 teams, is het dit jaar niet mogelijk om met verhinderingen te komen.
Er zijn te weinig speeldata om dit namelijk te kunnen realiseren. Wel kunnen er data opgegeven worden en kunnen we proberen dit in te passen maar dit is niet altijd mogelijk vandaar ook van uw kant begrip.  

Ook nieuwe teams zijn van harte welkom natuurlijk.

Heb je geen team dan kun je je individueel opgeven, de VAC commisssie probeert je dan te plaatsen, maar garantie kunnen we niet geven. Vermeld bij opgave wel je speelsterkte zoals op je ledenpas staat aangegeven.

Het inschrijfformulier is HIER te downloaden.

Voor inlichtinge mail naar de VAC man Andy Uijtdewilligen

DAC

Wat is de Donder Avond Competitie? Een leuke en vooral gezellige interne tenniscompetitie in team verband, op de donderdag avond in de winter. Je kun er HIER alles overlezen.

En natuurlijk wil je je dan gaan inschrijven en dat kan door het invullen van het inschrijfformulier. Maar dat moet wel voor 1 Oktober.

Alle regels vind je in het regelement.

En als je vragen hebt dan mail je naar [email protected]l

 

 

VAC

Alle Bestanden betreffende deelnemers, poule indeling en programma zijn hieronder te downloaden.

Reglement DAC.doc info VAC 2019 schema.xls VAC-blad-14.doc Inschrijfformulier DAC 2019.doc Begeleidend schrijven DAC inschrijving 2019.doc info DAC 2019-2020 deelnemers.xlsx info DAC 2019-2020 programma.xlsx DAC-blad-01.doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 683 400

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren