Competitie Najaar 2024

KNLTB Najaarscompetitie  2024

Terwijl de Voorjaarscompetitie nog volop bezig is kunnen we alweer inschrijven voor de Najaarscompetitie.

Het aantal speeldagen van de Najaarscompetitie is 5.
De Najaarscompetitie wordt gespeeld in september & oktober.


Inschrijven kan tot 1 Juni 2024
Je schrijft je individueel in (als je in de zomer nog niet in een team was ingedeeld)
OF de captain schrijft het hele competitie team in.

Voor de najaarscompetitie gelden dezelfde mogelijkheden als bij de voorjaarscompetie, maar op de avonden van maandag t/m donderdag wordt er GEEN KNLTB competitie gespeeld bij onze vereniging. Dus er kan op dinsdagochtend, donderdagochtend, vrijdagmiddag, vrijdagavond, zaterdag en zondag ingeschreven worden.

Wijziging vrijdagavondcompetitie; er zal in het najaar weer elke week gespeeld gaan worden. Dit in tegenstelling tot de voorjaarscompetitie die om de week gepland stond.

Jeugdcompetitie
Het opgeven van jeugd voor competitie loopt volledig via onze trainer Martijn van den Berg. Hij zal tzt contact met jullie opnemen.

De spelregels voor inschrijven zijn dit jaar als volgt:
Als je je individueel inschrijft dan gaat de TC op zoek naar een team dat bij je past. Uiteraard houden we rekening met hoe de teams voorheen waren samengesteld en welke voorkeuren jullie opgeven qua gewenste teamgenoten.
De kosten zijn 80 Euro per team. Die kosten worden geïncasseerd bij de captain die het dan met de teamleden onderling verrekent.
De captain van het team wordt door de TC aangewezen. Als jullie later een andere captain kiezen dan dit even doorgeven aan [email protected]
De technische commissie behoudt zich het recht voor wijzigingen in team-samenstelling aan te brengen. Uiteraard gaat dat in overleg met de captain.

Hoe schrijf je in;
Als je je als individu inschrijft dan met een email aan [email protected] waarin je vermeldt: je naam, je lidnummer en je speeldag voorkeur.
Als je als captain je team inschrijft dan eveneens met een email aan [email protected] waarin je aangeeft: je naam en lidnummer, speeldag, voorkeur en competitiesoort.

De KNLTB najaarscompetitie start in  September.
Speeldata KNLTB Najaarscompetitie 2024

Aanbod Najaarscompetitie 2024:

Let op:
Op doordeweekse avonden Maandag T/m Donderdag bieden wij GEEN KNLTB competitie aan!!!

Aanbod Landelijk

Aanbod Regionaal

Vragen? mail naar [email protected]
 
Met sportieve groet,
Carmen Kaan

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582