Toernooien/Evenementen

KNLTB competities
 
Lees meer over DE VOORJAARS en WINTER KNLTB competities bij de nieuws rubriek "Competitie". Bij vragen: [email protected]


VAC & DAC
 
Al jaren wordt elke vrijdagavond tijdens het zomer seizoen de Vrijdag Avond Competitie gehouden.
In 3 poules strijden HTV teams tegen elkaar voor de eer maar vooral het plezier
Sinds een aantal jaar wordt er ook op de donderdagavond tijdens het winterseizoen een dergelijke competitie gehouden.
 
Mochten er leden zijn die meer inlichtingen over VAC en/of DAC willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar naar de organisatie: [email protected]
 
De deelnemers, poule indeling en het wedstrijdprogramma vind je op de VAC en DAC pagina, alleen beschikbaar als je bent ingelogd
 
 
Halsters Open Toernooi
Het Halsters Open Toernooi ook wel HOT  genoemd. Elk jaar vind het Open toernooi plaats. Het Halsters Open trekt jaarlijks veel deelnemers en dit toernooi staat altijd garant voor een week van gezelligheid en top tennis. Daar zorgt de organisatie zeker voor.
 
Zie de Nieuws rubriek elders op de HTV website voor meer info omtrent het Halsters Open van dit jaar! Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 

 


Jeugd Halsters Open
Ook wel het Praktijk Memo Jeugd Halsters Open genoemd. Elk jaar wordt (meestal) in de eerste week van de zomervakantie het Praktijk Memo Jeugd Halsterse Open Jeugdtoernooi (JHOT) gehouden op Sportpark De Beek. Dit tennistoernooi is inmiddels een zodanig begrip geworden in de regio, dat veel gezinnen er met hun vakantieplannen rekening mee houden. Zowel de organiserende HTV als een groep vaste gasten uit Zeeland hebben, net als vorige jaren, het toernooi weer van een extra sfeervol tintje voorzien door te blijven kamperen in een tentenkamp naast het voetbalveld.. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
 
 
 
Winter Halsters Open
Ook wel het van Meel & Jonkers Winter Halsters Open genoemd. Elk voorjaar organiseert de HTV ook een Open buiten toernooi. Met 9 smashcourt banen is dit weertechnisch geen probleem. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
 
SCK
 
Elk jaar in het na seizoen worden de Senioren Club Kampioenschappen georganiseerd. 2 weken van onderlinge strijd en gezelligheid.
 
 
JCK
 
Elk jaar wordt tegelijkertijd met de SCK de Junioren Club Kampioenschappen (JCK) gehouden bij de HTV. Alle HTV jeugdleden kunnen in deze week hun krachten meten met andere HTV jeugdleden. Tevens worden er in deze week allerlei spelletjes georganiseerd buiten het tennis om. Ook wordt er, meestal op de finale dag, de MINI club kampioenenschappen gehouden voor de jongste HTV-ers.
 
 
60+ CK
 
Ook voor onze senior + leden zijn er club kampioenschappen. Elk jaar strijden onze "oudere jongeren" voor de 60+ Club Kampioen titels. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
Racket avonden
 
Elke maand wordt er bij de HTV een racketavond georganiseerd. Op deze avonden worden de KNLTB pasjes van alle aanwezige op een stapel gelegd en geschud waarna paren en tegenstanders op basis van "blind een pasje pakken" aan elkaar worden gekoppeld. Voor nieuwe leden is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met andere leden van de HTV.
Hou de activiteiten kalender in de gaten voor de juiste data. 
Voor een hapje tijdens deze gezellige verenigingsavonden wordt ook gezorgd.
De racketavond begint om 19.30 uur maar je kunt ook later instromen .
Het is voor alle leden van HTV vanaf 15 jaar en iedereen mag 1 of 2 introducee meebrengen om deze ook kennis te laten maken met onze tennisvereniging.
 
 
Dank-je-wel avond
 
Voor alle HTV vrijwilligers en sponsoren wordt er elk jaar een activiteit/avond georganiseerd om hen te bedanken voor al hun inspanningen en sponsoring gedurende het hele jaar. Hou de activiteiten kalender en nieuwsrubriek in de gaten voor de juiste dag/datum.


Mini-Maxi toernooi
 

 
Elk jaar wordt het MINI/maxi toernooi bij de HTV georganiseerd. Voor de mini's het belangrijkste toernooi van het jaar omdat je mag meedoen met je vader/moeder/tante/oom/grote broer/grote zus/opa/oma enz..
Hou de activiteitenkalender en nieuwsrubriek in de gaten wanneer het is.


Inloopochtenden
 
Elke dinsdag (het hele jaar door!) van 9.00 tot 11.30 uur wordt er bij de HTV gezellige inloop tennis georganiseerd. Onder bijna alle weersomstandigheden wordt er getennist.
- Het voordeel van een inloop is, dat je nooit verplichtingen hebt om te komen.
 
- Je nooit voor vervanging hoeft te zorgen
- Dat het een gezellige ochtend is.
 
Van 9.00 - 10.00 uur wordt de eerste ronde gespeeld, dan is er een half uur koffiepauze en daarna wordt weer een nieuw ronde getennist. Iedereen is van harte welkom. Heb je geen zin om langer dan een uur te tennissen, dan kan dat ook natuurlijk. Hopelijk mogen we veel nieuwe gezichten verwelkomen!
Tot ziens op de tennisbaan.
 
Namens de commissie, Hermien Smaak en Michael Mulder.
 
 
 
Uitnodiging PLUS2018.docx

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 164 683 400

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren