Toernooien/Evenementen

KNLTB competities
Lees meer over DE VOORJAARS en WINTER KNLTB competities bij de nieuws rubriek "Competitie". Bij vragen: [email protected]

VAC & DAC
Al jaren wordt elke vrijdagavond tijdens het zomer seizoen de Vrijdag Avond Competitie gehouden.
In  poules strijden HTV teams tegen elkaar voor de eer maar vooral het plezier
Sinds een aantal jaar wordt er ook op de donderdagavond tijdens het winterseizoen een dergelijke competitie gehouden.
 
Mochten er leden zijn die meer inlichtingen over VAC en/of DAC willen ontvangen, stuur dan een e-mail naar naar de organisatie: [email protected]
 
De deelnemers, poule indeling en het wedstrijdprogramma vind je op de VAC en DAC pagina, alleen beschikbaar als je bent ingelogd
 
 
Halsters Open Toernooi
Het Halsters Open Toernooi ook wel HOT  genoemd. Elk jaar vind het Open toernooi plaats. Het Halsters Open trekt jaarlijks veel deelnemers en dit toernooi staat altijd garant voor een week van gezelligheid en top tennis. Daar zorgt de organisatie zeker voor.
Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
Jeugd Halsters Open
Elk jaar wordt (meestal) in de eerste week van de zomervakantie het  Jeugd Halsterse Open Toernooi (JHOT) gehouden op Sportpark De Beek. Dit tennistoernooi is inmiddels een zodanig begrip geworden in de regio, dat veel gezinnen er met hun vakantieplannen rekening mee houden. Zowel de organiserende HTV als een groep vaste gasten uit Zeeland hebben, net als vorige jaren, het toernooi weer van een extra sfeervol tintje voorzien door te blijven kamperen in een tentenkamp naast het voetbalveld..
 
Winter Halsters Open
Elk voorjaar organiseert de HTV ook een Open buiten toernooi. Met 9 smashcourt banen is dit weertechnisch geen probleem. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
SCK
Elk jaar in het na seizoen worden de Senioren Club Kampioenschappen georganiseerd. 2 weken van onderlinge strijd en gezelligheid. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
SVDB automotive
 
JCK
Elk jaar wordt tegelijkertijd met de SCK de Junioren Club Kampioenschappen (JCK) gehouden bij de HTV. Alle HTV jeugdleden kunnen in deze week hun krachten meten met andere HTV jeugdleden. Tevens worden er in deze week allerlei spelletjes georganiseerd buiten het tennis om. Ook wordt er, meestal op de finale dag, de MINI club kampioenenschappen gehouden voor de jongste HTV-ers.
 
60+ CK
Ook voor onze senior + leden zijn er club kampioenschappen. Elk jaar strijden onze "oudere jongeren" voor de 60+ Club Kampioen titels. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:
 
Racket avondavond

Vrije inloop iedere donderdag vanaf 19.30, maar later aansluiten mag ook.
Deze avonden staan in het teken van vrij tennissen met "andere" leden van onze vereniging op verschillende niveaus.
Ook niet leden zijn van harte welkom om te "proeven"van de sfeer binnen onze vereniging.
We hebben ook een groepsapp aangemaakt, laat even weten of je hiervan gebruik wil maken, het hoeft niet je kunt ook gewoon komen, maar om een idee te hebben op hoeveel mensen we kunnen rekenen kan je in deze groepsapp aangeven of je aanwezig zult zijn. Scan voor de groepsapp de code op bovenstaande afbeelding.
De racketavonden starten om 19.30 u.
We hopen op veel deelnemers zodat we leuke wedstrijdjes kunnen spelen en onder het genot van een hapje en drankje elkaar beter leren kennen.
 
Dank-je-wel avond/dag
Voor alle HTV vrijwilligers en sponsoren wordt er elk jaar een activiteit/avond georganiseerd om hen te bedanken voor al hun inspanningen en sponsoring gedurende het hele jaar. Hou de activiteiten kalender en nieuwsrubriek in de gaten voor de juiste dag/datum.
 
Mini-Maxi toernooi
lk jaar wordt het MINI/maxi toernooi bij de HTV georganiseerd. Voor de mini's het belangrijkste toernooi van het jaar omdat je mag meedoen met je vader/moeder/tante/oom/grote broer/grote zus/opa/oma enz..
Hou de activiteitenkalender en nieuwsrubriek in de gaten wanneer het is.

Herenochtenden
Elke Maandag- en Vrijdagochtend is er herenochtend van 9.30 tot 11 uur.
Er wordt dubbel gespeeld in wisselende samenstelling.
Aanmelden bij [email protected]
 
Inloopochtenden
Elke dinsdag (het hele jaar door!) van 9.00 tot 11.30 uur wordt er bij de HTV gezellige inloop tennis georganiseerd. Onder bijna alle weersomstandigheden wordt er getennist.
- Het voordeel van een inloop is, dat je nooit verplichtingen hebt om te komen.
 
- Je nooit voor vervanging hoeft te zorgen
- Dat het een gezellige ochtend is.
 
Van 9.00 - 10.00 uur wordt de eerste ronde gespeeld, dan is er een half uur koffiepauze en daarna wordt weer een nieuw ronde getennist. Iedereen is van harte welkom. Heb je geen zin om langer dan een uur te tennissen, dan kan dat ook natuurlijk. Hopelijk mogen we veel nieuwe gezichten verwelkomen!
Tot ziens op de tennisbaan.
 
Namens de commissie, Hermien Smaak en Michael Mulder.
 
 
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582