Interne Competitie

Het is weer tijd voor een gezellige interne competitie!

Vanwege de drukke bezetting op de vrijdagavond vanwege de KNLTB-competitie en lessen, is er besloten een interne Donderdag Avond Competitie (DAC) te organiseren in de maanden april t/m september. Er wordt rekening gehouden met de evenementenkalender van de club en er wordt niet gespeeld in de schoolvakanties.

De DAC is een competitie voor alle volwassen leden van HTV. We hopen dat leden die eerder meegedaan hebben met de DAC of de VAC weer staan te poppelen om deel te nemen aan deze supergezellige interne competitie! Voor alle leden die nog geen ervaring hebben met de interne competitie: dit is je kans! Het is een mooie gelegenheid om kennis te maken met andere leden en om wedstrijdervaring op te doen.

Er wordt gespeeld in teamverband en er wordt alleen gedubbeld (1x HD, 1x DD en 2x GD per speelavond). Alle wedstrijden duren 45 minuten verdeeld over 2 speelrondes. De eerste wedstrijden starten om 19.15 uur en de tweede groep start om 20.00 uur.
We proberen de starttijden zo eerlijk mogelijk te verdelen in de planning.
Tussen de wedstrijden zit een pauze.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen worden er 1 of meerdere poules gemaakt. Dat zal dan ook het aantal speelavonden per team bepalen. Bij het samenstellen van de poules wordt rekening gehouden met de speelsterkte van de teamleden. Wel willen we benadrukken dat de DAC voor alle speelsterktes is!
Spelregels:
•    Je mag inschrijven als team maar ook als individu of als duo. We stellen dan een team samen uit de losse inschrijvingen. 
•    Je kunt je ook als reservespeler opgeven. 
•    Het inschrijfbedrag is €100,00 per team en wordt besteed aan hapjes en ballen.
•    Hoe groot jullie team wordt, mogen jullie zelf kiezen. Let er wel op dat je er als team zelf voor moet zorgen dat je altijd compleet bent en dat je met minimaal 4 personen aanwezig moet zijn per avond. 
•    Mocht je je team niet compleet krijgen, ben je zelf verantwoordelijk voor het regelen van vervanging.

Bijgevoegd is het inschrijfformulier wat we graag uiterlijk voor 1 april terug ontvangen, zodat wij op tijd de planning kunnen voorbereiden en jullie daarover kunnen informeren. We willen starten met de eerste wedstrijdavond op 18 april.
Op het inschrijfformulier kunnen jullie ook aangeven of jullie wel of niet geïnteresseerd zijn in een afsluitende feestavond.

Heb je vragen, stuur dan een e-mail naar [email protected] . Het inschrijfformulier kun je ook naar dit e-mailadres sturen.

Wij hopen en rekenen op veel inschrijvingen waardoor we weer veel gezellige tennisavonden op een vol park kunnen beleven!

Groet van het organiserende team: DAC-kan nie misse: Wilfried, Ramon, Simone, Lisanne, Lianne, Saskia, Chantal, Richard, Marco en Mathilde.

inschrijfformulier DAC 2024.doc

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

geen

Halsterse Tennis Vereniging

De Beeklaan 39
4661 RK Halsteren

KVK-nummer

40280582